Stel eenvoudig jou unieke menukaart samen

Welkom bij Quality Menukaarten

Wil je menukaarten bestellen? Stel ze in 4 stappen samen!

Heb je een nieuw interieur? Dan wil je waarschijnlijk ook nieuwe menukaarten bestellen. Maar natuurlijk liever geen menukaarten die de buurman ook heeft. Je wilt het liefst zelf iets ontwerpen, en dat kan! Wij van Quality Menukaarten kunnen jou daar goed bij helpen.

Je wilt nieuwe menukaarten gaan bestellen en je wilt het liefst iets wat iemand anders niet heeft. Logisch natuurlijk, maar hoe ga je te werk? Je kan bij ons eenvoudig een menukaart samenstellen. Dit doe je door de onderstaande stappen rustig door te lopen, laat het ons weten en wij maken voor jou een 3D tekening met offerte.

 

Stap 1… Bedenk hoe de binnenkant van jou menukaart eruit komt te zien.

Wil je nieuwe menukaarten bestellen, heb je de keuze uit verschillende bindsystemen waarmee we de hoezen, passe-partouts of papier in de menukaart kunnen inbinden. Bekijk hieronder onze meest gekozen bindsystemen of klik “hier om alle mogelijkheden te bekijken.

Schroef-systeem
Menukaart Schroefsysteem

Het schroefsysteem is één van onze klassieke bindsystemen. De schroeven zijn duidelijk zichtbaar aan de voorkant van de menukaart. Lees meer”

Kader-systeem
Menukaart Kadersysteem

Deze zeer luxe afgewerkte menukaart wordt vaak gebruikt in het luxere segment van de horeca. Je hebt keuze uit 1, 2, of 3 leeszijdes. “Lees meer”

Koord-systeem
Menukaart Koordsysteem

Met deze menukaart klem je de menu’s door middel van een koord in de menukaart. Je kunt hier hoezen maar ook rechtstreeks papier in bevestigen. “Lees meer”

Klem-systeem
Menukaart Klemsysteem

Een menukaart die ontworpen is om heel gemakkelijk je menu’s te verwisselen. In 1 handomdraai heb je weer een nieuwe menu’s in je menukaart. “Lees meer”

Magneet-systeem
Menukaart Magneetsysteem

Net als bij de klem-systeem verwissel je de menu’s in deze meukaart in 1 handomdraai. Een mooie menukaart voor rechtstreeks papier in te bevestigen. “Lees meer”

Stap 2… Heb je al over het formaat nagedacht?

Ten tweede willen we graag weten met welk formaat menukaart je wilt gaan werken. Omdat de menukaarten bij ons nog altijd op traditionele wijze met de hand gemaakt worden is voor ons niks te gek. Vaak wordt er gekozen voor een A4 menukaart waar standaard A4 papier in past, maar ook is de trendy vierkante menukaart erg populair, of past een hele smallere hippe menukaart beter? Alles is mogelijk. Hieronder enkele voorbeelden van menukaarten om u te inspireren of bekijk hier meer voorbeelden

Nieuwe Menukaart
Blauwe Menukaart
Hotelkaarten

Stap 3… Meer dan 1000 verschillende stalen

Om jou mooie menukaart te personaliseren naar jouw interieur, bieden we je keuze uit meer dan duizend verschillende kleuren en structuren materiaal. In alleen de beste kwaliteit. We hebben een talloze keuze in kunstleer, gestoffeerde, strakke en/of hippe materialen in alle kleuren die maar denkbaar zijn. Neem hierboven vast een kijkje in wat er allemaal mogelijk is of kijk hier op onze stalenpagina. Al deze materialen zullen we meebrengen mochten we bij je langs mogen komen.

Kleurstaal Zebrano

Stap 4… Jou logo als finish touch

Maak jouw menukaart helemaal af door jouw persoonlijke logo op de menukaart te drukken. Dit kunnen we op verschillende manieren doen:

  • Blinddruk
  • Foliedruk
  • Digiprint

Als je kiest voor blinddruk of foliedruk wordt jouw logo doormiddel van een hete pers in uw menukaart gedrukt. Als je kiest voor een digi-print dan wordt jouw logo met een speciale printer in kleur op jouw menukaart geprint. Lees hier alles over onze mogelijkheden

Blinddruk Menukaart

Voor iedereen maken wij een 3D tekening

Bent je nog in oriënterende fase? Of bent jij er helemaal uit hoe jou menukaart eruit mag komen te zien? Voor we jouw menukaart maken tekenen we kosteloos en altijd vrijblijvend jouw menukaart. In de juiste kleur, structuur van het materiaal en het formaat dat jij gekozen hebt, gepersonaliseerd met jouw eigen logo, en ook deze uiteraard in de kleur die jij in gedachten hebt.

Ziet de menukaart er anders uit dan je in gedachten had, of wilt je toch iets anders? Dan passen we de tekening aan totdat je helemaal tevreden bent. Kijk hieronder alvast naar een paar voorbeelden van 3D tekeningen die we al eerder gemaakt hebben. Of bekijk hier onze voorbeeldvideo

Tevreden klanten aan het woord..

Voorbeeld restaurant 1

Graag willen we hier de ervaring delen van klanten die kaarten bij ons besteld hebben. Heeft u kaarten besteld en wilt u onze website compleet maken door hier uw ervaring delen. Laat het ons weten en we delen hier uw ervaring met een foto van uw restaurant.

Voorbeeld restaurant 2

Graag willen we hier de ervaring delen van klanten die kaarten bij ons besteld hebben. Heeft u kaarten besteld en wilt u onze website compleet maken door hier uw ervaring delen. Laat het ons weten en we delen hier uw ervaring met een foto van uw restaurant.

Voorbeeld restaurant 3

Graag willen we hier de ervaring delen van klanten die kaarten bij ons besteld hebben. Heeft u kaarten besteld en wilt u onze website compleet maken door hier uw ervaring delen. Laat het ons weten en we delen hier uw ervaring met een foto van uw restaurant.

Menu