Menukaarten restaurant

Menukaarten restaurant

Menukaarten zijn het visitekaartje in je restaurant. Uit de menukaart worden door je gasten de voorgerechten, hoofdgerechten, dranken en dessert besteld. Je geeft het iedere gast die bij jou komt eten in handen en presenteert daarin de kunsten en specialiteiten van jou koks.

Menukaarten zijn niet meer weg te denken uit de horeca Een menukaart geeft een luxe uitstraling aan jou restaurant. Vroeger was er niet zoveel variatie mogelijk. De menukaarten waren meestal zwart of bordeauxrood en van kunstleder. Tegenwoordig is er heel veel variatie mogelijk.

Tegenwoordig kun jij je menukaart zonder dat het echt duurder word helemaal in de steil laten maken van jou interieur. Je hebt bij Quality Menukaarten keuze uit honderden, misschien wel duizenden mogelijkheden waar de menukaarten voor jou restaurant van gemaakt kunnen worden. Bij de meeste traditionele menukaartenspecialisten worden de menukaarten nog met de hand gemaakt waardoor veel mogelijk is. Bekijk bijvoorbeeld is de keuze uit meer dan 1000 staalvarianten waar wij jou menukaart van kunnen maken.

Stalen menukaarten
Verkoop menukaarten

Op maat gemaakte restaurant menukaarten kopen

Ben je op zoek naar unieke menukaarten voor jou restaurant? Wij komen graag vrijblijvend langs om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. We bieden de keuzen uit een bijna ontelbaar aantal stalen, diverse bindsystemen en alle maten zijn mogelijk. Kijk alvast naar onze fotogalerij om je te laten inspireren.

Menu