Rudy Vernie

Als horecaondernemer vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging. In 2018 heb ik de stap gemaakt mijn horecazaken te verkopen, en ben ik actief geworden in de menukaartenbranche. Ik ben mijn carrière begonnen als kok en heb bij diverse restaurantjes in de keuken gewerkt. In 2011 vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en was ik uitbater van twee eethuis/cafetaria’s, waarvan er nog één onder mijn naam actief is gebleven Cafetaria Vernie’s.

In 2018 vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en heb mijn restaurantjes verkocht. Samen met een collega ben ik actief geworden in het maken en verkopen van menukaarten. Nu anno 2022 ben ik gestart met Quality menukaarten. Met Quality menukaarten specialiseer ik me in uitsluitend maatwerk menukaarten. We zijn zo ingericht dat we tegen aantrekkelijke prijzen de mooiste menukaarten opmaat kunnen maken. U heeft hiervoor de keuze uit meer dan 1000 staalkaarten, diverse bindsystemen en we kunnen alle maten produceren die u maar wilt.

Rudy Vernie
Menu