Menukaarten op maat gemaakt

Een aansprekende menukaart is een must voor elk restaurant. Zo laat je als horecaondernemer niets aan het toeval over als het aankomt op de presentatie van de gerechten. Een menukaart moet informatief en overzichtelijk zijn, maar natuurlijk ook uitnodigend. Daarom is een maatwerk menukaart aantrekkelijk. Hoewel dat we bepaalde aansprekende en overzichtelijke ontwerpen ook makkelijk kunnen personaliseren.

Bij Quality menukaarten staat kwaliteit en service voorop, daar willen we ook onderscheidend in zijn. Daarom geven we altijd een advies en maken een ontwerp voor je. Want er iets niets zo vervelend als gasten het lastig vinden om een keuze te maken, tenslotte kun je hiermee jaarlijks ook zomaar duizenden euro’s omzet mislopen. Graag denken we mee om een overzichtelijke, aansprekende en resultaat verbeterende menukaart te maken.

Wat voor menukaarten zijn er allemaal mogelijk?

Een A4 formaat menukaart is in de meeste restaurants het meest gekozen formaat. Het is belangrijk om een handzaam formaat te kiezen waar je ook tevens ruimte hebt om het assortiment toe te lichten en tot zijn recht te laten komen. Bij een compacter assortiment zoals bij een koffiebar zijn de tafeltjes vaak ook kleiner en is een handzamer formaat vaak aan te bevelen. Het formaat is dus erg afhankelijk van de behoefte en natuurlijk het concept dat je voert.

Er zijn ook vele verschillende materialen mogelijk om een menukaart mee te maken. Hout, leer, staal of kunststof? Er is geen wens te gek of wij kunnen het voor je maken. Zelfs volledig gepersonaliseerd kunnen wij een menukaart maken.

Hoe kom je tot de juiste menukaart?

Het begint bij een juiste inventarisatie. Wat wil je jouw gasten aanbieden? Waar ben je onderscheidend in ten opzichte van anderen zaken? Wat zijn de keuzes waar mensen nog eens voor terug komen? Welke producten hebben een bijzonder verhaal? Allemaal aspecten die meespelen om tot een mooi en aansprekende menukaart te komen. Het klinkt misschien nogal veel allemaal maar daar kunnen wij je bij helpen en ontzorgen. Graag maken wij de vertalen van idee tot aansprekende menukaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu